Névtelen terv (1)

Elindult a Flora Mini Club

Nagy örömmel és szeretettel üdvözlünk Benneteket!

Én Nyári Fruzsi vagyok, admin társam, jobb kezem és barátnőm Szatmáry Évi. Ezen a képen mi vagyunk, a kép 9 éves, akkor ismerkedtünk meg a babakocsis futás hozott össze minket és még sok-sok csodás családot.

Bízunk benne, hogy ebben a csoportban is hasonlóan jó és támogató légkör lesz, sok új barátság jön létre.

Most indulunk, így bő 1 hétig nyitva hagyjuk a csoportot mert szeretnénk ha minél többen tudnának csatlakozni és értesülnének rólunk. Utána bezárjuk és meghívásos lesz, hogy intimebben tudjunk beszélni egymással.

Csoportunkban sok-sok hasznos témát fogunk feldolgozni várandósság, szülés, anyaság, nőiesség, gyerekek, házasság témakörben, melyhez csodás szakértői csapat is áll mellettünk.

Legyetek nyitottak, befogadóak, elfogadóak egymással és a témákkal is.

Bátran kérdezzetek, osszatok meg tapasztalatokat.

2 hetente fogunk témákat váltani, az adott 2 hétben online, offline eseményekkel, blog posztokkal szeretnénk megtámogatni az adott témakört, hogy minél jobban kapjatok reális képet róla.

Kik is vagyunk?

A közösség ereje – Honnan indultunk?

2014-ben bebizonyosodott számunkra, a Fuss Babakocsival Egyesület alapításakor, hogy a közösségnek, őszinteségnek, empátiának és egymás segítésének milyen ereje van. Egy olyan támogató közösséget tudtunk akkor létrehozni, aminek a megtartó ereje és pártfogói háttere sok család életébe hozott pozitív változást. Rengeteg bíztató visszajelzést kaptunk akkor is és azóta is, hiszen ez az összetartozás még a mai napig él. Éppen ezért született meg az az ötlet 2022-ben is, hogy új életre keltjük, megújítjuk régi közösségünket, és létrehozzuk a Flora Mini Clubot!

Mi is az a Flora Mini Club?

Egy segítő, aktív online tér, offline közösségi club eseményekkel. Egy olyan csoport, ahol hiteles információk alapján tájékozódhatsz, szakértőktől kérdezhetsz, amellett, hogy közösségként egymás között is megosztjuk, amik bennünk élnek. 

Szakértői támogatás – ettől vagyunk mi különlegesebbek a többi anyuka csoporttól

Te is anyaként tapasztalhattad már a különböző online platformokon, hogy mennyi tévhit kering az anyasággal kapcsolatban, rengeteg „önkéntes doktor” és laikus ad sok-sok területen téves tanácsot. Ezek a „szakmaiatlan” hozzászólások rengeteg esetben visznek tévútra sok-sok anyukát, alakítanak ki bennünk félelmet vagy akár komplexust is és ez igen kártékony lehet.

A Flora Mini Clubot egy szakmai, szakértői csapat támogatja a háttérből, akik rengeteg az anyaságot érintő kérdésben állnak a rendelkezésedre. 

Mi az, amit nyújtunk:

  • Átfogó blogbejegyzéseket, állandóan frissülő postokat olvashatsz.
  • Böngészhetsz az oldalunkon a szakértői GYIK-ek között.
  • Live és podcasteket hallgathatsz meg a felmerülő tipikus anyukákat érintő kérdésekről.
  • Részt vehetsz személyesen is club eseményeinken, „mami kimenőinken”.
  • Saját kérdéseket tehetsz fel szakértőinknek.
  • Megoszthatod a többi anyuka taggal a saját tapasztalataidat, és a többiek gondolataira reagálhatsz is, ha szeretnél.

Rengeteg téma merül fel bennünk anyákban a várandóssággal, szüléssel, regenerációval, házassággal, örökbefogadással és még sorolhatnánk, mennyi az anyaságot érintő területtel kapcsolatban. Ne hezitálj, csatlakozz hozzánk. A Flora Mini Club egy olyan tér, ahol kiteljesedhetsz, ahol önmagad lehetsz, ahol felteheted a kérdéseidet, szégyenérzet nélkül! Hisz mindannyian anyák vagyunk!

Céljaink

Célunk, hogy bennünk egy olyan Anyuka közösségre lelj, ahol mindenről lehet beszélni, elfogadó, empatikus és segítő közegben érezhessed magad. Támogatunk téged és egymást a babavárás idején és a szülést követő hullámzó időszakban felmerülő új élethelyzetekben is.

Szülőktől szülőknek

Érezted már, hogy egyedül vagy az anyaságod legnehezebb és legboldogabb pillanataiban?

Nálunk közösségre lelsz, hiszen egy nyelvet beszélünk, meg vannak a közös pontok, könnyen kapcsolódunk egymáshoz MI Anyák!

A babával anya is születik. Babánk születésével megszületik anyaságunk. Ez az új szerep egy új világ kapuja: Az anyaság egy kivételes tanulási folyamat, beavatás – egy óriási fizikai, lelki és szellemi megterhelésen át vezető út önmagad felé.

Hogyan tudsz csatlakozni?

A Facebook csoportunkba itt csatlakozhatsz. 

Kövessed be A Flora Mini Group Facebook oldalát is, hogy a legfrisebb eseményeinket nyomon követhessed: itt

Érezzétek nagyon jól magatokat a Flora Mini Clubban!

Szeretettel Fruzsi és Évi.

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna