Új szolg web-01-01

Spóroljatok több mint 120 ezer forintot a babakocsi vásárláson!

Vásároljatok Cybex Balios és Gazelle sportbabakocsit és kölcsönözzétek ki a mózest és a hordozót hozzá akár már fél évre!

Egy baba érkezése a családba komoly anyagi terhet róhat a friss szülőkre, sok százezer forintos összeggel kell kalkulálni. Vannak kikerülhetetlen termékek, amik muszáj, hogy szerepeljenek mindenki kelengyelistáján, ilyenek a 3in1 babakocsik is. Egy ilyen jól felszerelt babakocsi feltétlenül szükséges eszköz, viszont többnyire a mózes és a hordozó rész csak az első 6-12 hónapra kellhet, utána pedig az eladásuk számos gondot, terhet róhat rátok. Nehézkes eladni őket, és valószínűleg az ár, amit kapnátok értük sem lenne igazán megfelelő, legalább 50%-os veszteséggel számolhattok.

Új bérlési szolgáltatásunk a Cybex Balios és Gazelle sportbabakocsikhoz!

Mi lehetőséget teremtünk arra, hogy egy minőségi Cybex Balios vagy ikerek esetén Gazelle 3in1 babakocsit használhassatok, mindehhez csak a sportbabakocsit kell megvásárolnotok. Legújabb bérlési szolgáltatásunkkal segíteni szeretnénk benneteket, családosokat abban, hogy könnyedebb, kényelmesebb és költséghatékonyabb legyen a baba megérkezése a családba. Lehetőségetek van tőlünk prémium minőségű, Flora MiniWash-ban professzinolásian tisztísztott és ellenőrzött mózest és hordozót bérelni a sportbabakocsihoz. A bérlés ésszerű, költséghatékony, fenntartható és nagyon menő!

Hogy miért is érdemes kölcsönözni akár a hordozót és a mózest is?

Nagyon sokunkban merülhet fel a kérdés, hogy vajon jó ötlet-e kisgyerekkel a kölcsönzés, hiszen a higiénia, meg a minőség, és egyáltalán, teljesen idegen a dolog. Mégiscsak jobb, ha van saját, az mindig kéznél van, arról tudom, hogy tiszta, abban megbízom. Pedig külföldön is egyre népszerűbb, hogy a kisgyerekes családok sok szempontot figyelembe véve, a vásárlással szemben egyre inkább a bérlést választják, főleg egy olyan terméknél, ami mindössze csak 6-12 hónapra kellhet.

Próbáltuk mi is összegyűjteni, hogy mik a legkézenfekvőbb érvek amellett, hogy ne a vásárlás felé húzzon a szívetek. 

Költséghatékony: Ha rövid távra van szükséged bizonyos babaholmikra, felesleges megvenni.

Minőségi, megbízható: Mivel prémium termékekről van szó, biztosra mehettek, hogy az első 6 hónap során nem fognak bosszúságot okozni, ellenben hasznos kellékek lesznek abban, hogy minden kényelmesen és gördülékenyen menjen az első időszakban. 

Környezettudatos, minimalista: Egyre fontosabb szerepet kap a környezettudatosság és ezt mi teljes mellszélességgel támogatjuk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fenntarthatóság jegyében figyeljünk oda, hogy minél kevesebb cikket tekintsünk eldobhatónak. A fogyasztói társadalom magával ragadta az embereket, és elültette bennük a birtoklás iránti vágyat. De gondoljunk bele! Megveszünk olyan dolgokat, amiket alig használunk, miközben ha csak kibéreljük, mások is tudják használni, amikor épp nálunk csak porosodna. Így kevesebb kerül belőlük a polcra és a végén kevesebb lesz a belőlük származó hulladék. A minimalista vonal is azt képviseli, hogy csak azok kerüljenek be az életterünkbe, amikre feltétlenül szükségünk van. Ne halmozzunk, ne gyűjtögessünk. 

Tiszta: Sajnos amikor az ember azt a két szót hallja egy szövegkörnyezetben, hogy babaholmi és bérlés, lehet, hogy elsőre felvillan a fejében a vészvillogó, miszerint a higiénia megkérdőjelezhető. Szeretnénk, ha a Flora Mini Group eszközeivel kapcsolatban ez a téveszme gyorsan semmivé válna, hisz nálunk egyértelmű, hogy a tisztaság a legfontosabb. Hála a Flora MiniWash professzionális tisztítási eljárásának minden egyes használat után alapos takarításon és fertőtlenítésen esik át minden, hogy legközelebb is kifogástalan terméket tudjatok biztosítani a babátoknak.

Biztonságos: a Flora Mini Groupnál bérelt eszközök szakszerűen ellenőrzöttek, tehát biztosan nem sérültek, valamint minden esetben a szavatossági időn belül vannak.

Ezek a fenti bérlés mellett szóló érvek sajnos nem minden esetben mondhatóak el a használt piacon található hordozókról, gyerekülésekről, babakocsikról.

Mennyit is spórolhatsz?

Ha nálunk vásárolod Cybex Balios és Gazelle sportbabakocsidat, akkor kibérelheted hozzá a mózest és a hordozót is tőlünk, így 6 hónapra összesen akár 125.460 Ft-ot is spórolhatsz.

Várunk szeretettel a Flora Mini Group bababoltjában!

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna