ausstellerrekord-kind-jugend-2019_m24_full_m36_1025

Kíváncsi vagy, hogy milyen trendek uralják majd a jövő baba-mama piacát?

Olvasd el beszámolónkat a 2023-as kölni Baba és Gyermek Expo-ról!

Szeptember elején 15,000 látogató – a világ minden tájáról – kereste fel a Kölnben megrendezésre kerülő Kind und Jugend Expo-t, hogy inspirációt szerezzenek a szülők, csecsemők és kisgyermekek számára elérhető leginnovatívabb, legváltozatosabb termékekből. Hát persze, hogy a Flora Mini Group is ellátogatott a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű szakmai kiállítására, hogy a legbiztosabb forrásból szerezhessünk információt a baba és gyermektermékek piacán fellelhető legújabb trendekről.

Körülbelül 1,000 kiállító, 46 különböző országból mutatta be legújabb termékeit, és adott értékes tudást az iparág jövőbeli trendjeiről. A vásári programot olyan speciális területek egészítették ki, mint a Start-up Area, illetve a Trend Fórum előadásai. Az After Six Event és az Innovation Awards volt a második nap fénypontja.

Gyerekülések minden mennyiségben.

Sok Magyarországon ismert márka képviseltette magát az expo-n. Gyerekülésekben 2024-ben a legtöbb gyerekülés már az i-size szabványt fogja követni, ennek igazán örülünk, mert ez egy sokkal biztonságosabb szabályrendszer. Hogy mi is az az i-size, itt olvashattok róla bővebben.

Nagy újdonság, hogy a legtöbb prémium kategóriában elérhető lesz a dönthető ülés, ami eddig főleg csak a Cybex, és a Jolie gyereküléseire volt jellemző. 2024-től már a Römer, Besafe, Thule márka is dönthető ülést dob a piacra. A moduláris gyerkülések terén, ami eddig csak a Cybexnél volt elérhető, hogy egy bázistalpra teszik rá a hordozót, és utána ugyanarra a talpra a következő méretet is, már több márkánál is integrálva lesz.

Hogy mit is tud egy moduláris gyerekülés? Nézzétek meg a Maxi-Cosi kedves kis videóját erről.

Többfunkciós biciklis utánfutó? Jöhet!

A biciklis utánfutók újabb reneszánsza érkezik el. Például az ABC márka dönthető üléssel rukkolt elő, így könnyebb lesz az utánfutó kezelése, és a rácsatlakozása a biciklire.
Ezek az utánfutók már akár lapra is hajtogathatók, nem csak két funkcióval rendelkeznek (bicikli, séta) hanem akár futókerékkel felszerelve futáshoz is használhatóak.

Babakocsik terén a kompakt, könnyen kezelhető kreációké a jövő

A Leclerc márka olyan mózeskosárral összecsukható babakocsit dob a piacra, ami a kosárral együtt összecsukható, és kabin méretű.
A Thule – 4 kerekű Glide futóverziója az igazi nagy újdonság, így városiasabb lett a megjelenése.

Strandkocsi, strandkocsi, strandkocsi

A strandkocsik terén sok újdonság szerepelt a kiállításon. Egy 4 gyermekes apuk, a Baby Jogger tervező mérnöke olyan extra strandkocsikat tervez, ami akár kétszemélyesből egyszemélyessé alakítható át, vagy maga a babakocsi varázsolható át kétszemélyes strandkocsivá.
Egyre több cég kezd bele a strandkocsik gyártásába, például a Jeep, vagy a Wonderfold.

Tiszta hightech!

Az expo-n rengeteg kínai kiállító szerepelt, az egyik ilyen standon akadtunk rá egy olyan gyerekülésre, ami mobil telefonról irányítható, dönthető, még a gyerek hőmérséletét is figyeli :-).

A TFK márka olyan babakocsit készített, amire lehet tenni egy külön ülést, nem csak testvér fellépőt, hanem egy külön, teljesértékű gyerekülést.

A kedvencünk az a babakocsi volt, amire egy gördeszkát lehetett csatlakoztatni, amivel az anyucinak is egy külön mókában lehet része.

Megosztás:

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna