Kicsi Pakk

2022

Mi is az a Kicsi Pakk?

A Kicsi Pakk nem egy cipősdoboz akció, ebben az adományozási kampányban konkrét gyermekek, konkrét kívánságait elégíthetitek ki azzal, hogy jelentkeztek adományozónak! A kívánságok egy táblázatban vannak minden évben összegyűjtve, amiből kiválaszthatod, hogy melyik az, amit szívesen teljesítenél. 2017 óta több száz ajándékcsomagot készített össze rászoruló gyermekeknek a Fuss babakocsival Egyesület csapata és barátainak közössége. 

Hogyan is működik?

Kialakult egy nagyon jól és gördülékenyen működő rendszer, így biztosan időben bekerül, hála a szorgos kezeknek, a karácsonyfa alá minden ajándék. 

Azzal, hogy jelentkezel, felelősséget vállalsz egy vagy több gyermek karácsonyáért. Minden évben a legnagyobb gyermekotthonok lakóinak szerzünk örömet, sérült és egészséges gyerekek, valamint felnőtt korúak is szerepelnek az ajándékozási listánkon. A dolgozók segítségével felmérjük, hogy a gyerekek mire vágynak, összeírják nekünk és egy excel táblázatban megkapjuk és indulhat is a beszerző körút. Jellemzően 5000 Ft-ért mindent be tudtunk szerezni (autók, kisvonat, memori párna, pizsamák stb.) 

Ajándékozás menete

1. Összeállítják az otthonban a gondozók a gyerekek kívánság listáját.

2. Ezen a linken kell jelentkezni, ha szeretnél ajándékozó lenni.

3. Az e-mail címeddel megosztjuk az excel táblát, melyben látni fogod a gyerekek monogramját, korát és az ajándékot, amit szeretnének.

4. Jelentkezz be és kövesd a “Kicsi pakk 2022” eseményt, mert minden fontos információ mindig ide kerül fel, itt tudsz kérdést is feltenni. Nagyon sok infót szoktam beletenni.

5. Majd indulhat az ajándék beszerzése, a kívánságok teljesítése. FONTOS! az ajándék ÚJ kell legyen, nem használt, szép állapotú. Ezen felül lehet betenni használt, megkímélt dolgokat is, valamint édességet.

5. Ajándékcsomag: Szerezz egy karton dobozt, tedd bele az ajándékot és kívülről csomagold be csomagolópapírral. Majd fogj egy sima fehér lapot vagy cetlit, nagyon jól látható helyre írd fel az excel táblából az alábbi infókat: Exel tábla sor elején található sorszám, intézmény neve, gyermek monogramja. Ragaszd rá alaposan ragasztószalaggal. Szabadon lehet beletenni még egyéb dolgokat is a kívánságon felül, valamint kedves üzeneteknek is örülnek, felolvassák nekik. Használt, de szép állapotú dolgokat lehet pluszba betenni és lehet külön csomagot is összerakni a közösbe. Édességeknek nagyon örülnek.

6. Egyik csomagpontra el kell, hogy vigyétek vagy postázzátok az ajándékokat csomagautomatába.

7. Csomagok leadási határideje december 11. vasárnap. Fontos ezt betartani, sok dolgunk van még utána nekünk is velük.

8. Szokás szerint én fogom személyesen (Nyári Fruzsi) kivinni a központi gyermekotthonba az összes csomagot.

Csomag Pontok, ahol le tudjátok adni az ajándékot:

– Flora MiniGroup & Fuss Babakocsival központ, 1136 Hegedűs Gyula utca 37-39. (06203809926) 9-18 óra között hétköznap és szombaton 9-13 között.

-1174 Budapest, Risztics János utca 5/2 Nyári Fruzsi (itt csak telefonon egyeztetve 06203809926)

– Vác, Zrínyi utca 43, Telefonos egyeztetés alapján november 28-december 11 között. Mészáros Brigi +36 20 415 1517

– Csomag automatákba is küldhetitek: a. GLS Automata Végvári Cukrászda , Budapest XVII. KER., Kvasz András utca 36. b. FoxPost automata Bp. 17. ker. Heli-Teli Kosár ABC, 1174 Budapest, XVII, 17 Rákosmezei Repülők   útja 14.

Nagyon köszönjük, hogy a jelenlegi helyzetben is teszel a gyerekek boldogságért!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna