Törzsvásárlói

Klub

Legyél részese a törzsvásárlói programunknak, amelyben kedvezményekkel, ajándékokkal és egy garanciával leszel gazdagabb. Hogyan működik? Az első babakocsi mosásnál megkapod a “Babakocsim kiskönyvét”. Ezt a babakocsi kiskönyvet azért készítettük neked, hogy nyomon tudd követni a babakocsi történetét és annak tisztítását! A kiskönyv jól jöhet, ha szeretnéd majd eladni babakocsidat, így a vevő tudja majd, hogy gondosan bántál a járgánnyal. A babakocsid kiskönyve garancia arra, hogy egy jó állapotú babakocsit adsz tovább, ami rendszeresen tisztítva és gondozva volt. 

Minden egyes mosásnál kapsz tőlünk egy ajándékot:

– az első mosásnál megajándékozunk egy “köszi kártyával” amely  20 % kedvezményre jogosít Téged a következő mosásból, illetve 3 barátodnak 15% kedvezményt adunk a kiállítás dátumától számított 3 hónap belül. Megköszönjük, ha elmondod véleményed weboldlaunkon vagy FB oldalunkon is!

– a további mosásoknál a következő ajándékokra számíthattok: 

  • buborékfújó (amely minden alkalommal feltölthető a buborék töltő állomásunkon)
  • 100 ml mosószer általunk is használt és szeretett Anandam mosószerből
  • kézműves, minőségi szappan
  • babakocsi ülés betét
  • fényvisszaverő csík (babakocsira)
  • vászonszatyor
  •  bizonyos számú mosás után 50 % kedvezményt adunk a tisztításból

Mosodánk továbbra is zavartalanul üzemel, hiszen mosást és tisztítást végző kiemelt szolgáltatásként nyitva tarthatunk. 

Személyes leadás: az üzletünk előtt, szabadtéren, a megfelelő szabályok (maszk, távolságtartás) betartásával  is lehetséges. Ugyanígy tudjátok személyesen átvenni a tiszta babaholmikat is.

Door-to-door: házhozszállításunk heti több napon továbbra is zavartalanul üzemel. Válasszátok ezt a megoldást, ha kényelmesen, otthonról, online rendeléssel intéznétek a tisztítást!