Pop ‘n Sit hordozható ülésmagasító/etetőszék

500Ft-tól

A babatermékeinket  frissen tisztított és fertőtlenített állapotban adjuk át, ebben partnerünk a Flora MiniWash babakocsi tisztító.

Minimum fizetendő díj :2 napi bérleti díj

Ez a mobil etetőszék remek választás, ha szükségünk van egy igazán kicsire összecsukható, könnyű etetőszékre. Jó szolgálatot tehet bármilyen utazás alkalmával, hiszen ha feltetsszük egy székre, együtt ehet az egész család akár csak otthon.

Tálcája könnyen levehető és BPA mentes, 3 pontos biztonsági öv részével biztonságosan rögzíthető benne a gyermek, innovatív, könnyű szétnyitni és összecsukni, hordozótáskájának köszönhetően pedig a szállítása is egyszerű.

Használata csak nem párnázott széken lehetséges ,és a szék ülőfelülete minimum 34×34 cm széles, a háttámla legalább 20 cm magas kell, hogy legyen.

Csak önállóan ülni tudó gyerekeknél használható és 3 éves korig vagy maxiumum 15 kg-ig.

Szabványok: BS EN 116120:2012+A1:2014

10% kedvezmény

Október 11-13 között Cybex termékekre, Wapiti strand & tesókocsikra, Petite & Mars bundazsákokra! Használd a “24OKTOBER” kódot!

Technikai okokból üzletünk  augusztus 31-én, szombaton 14:30-kor zár!
Köszönjük a megértést!

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna