SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁS

Budapesten belül oda-vissza szállítást is kérhetsz 4900 Ft felárral kalkulálj. 

Vidéki szállításról érdeklődj az alábbi címen: hello@floraminiwash.com


Személyes átvétel

ÜZLETBEN

Személyes átvételre is lehetőséged van Üzletünkben.


REPTÉRI ÁTADÓPONTON

Lehetőség van a weboldalunkon keresztül lefoglalt és kifizetett babakellékek átadás-átvételére a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

POGGYÁSZMEGÖRZŐ 1: mindennap 6-22 óra között
Hol található?
Az átvételi pont az “ÉRKEZÉS” szinten, az “A” és “B” terminál közötti folyosó szakaszon, a hivatalos reptéri “Poggyászmegőrző, Left luggage” helyiségben található.
Nyitvatartás: hétfő-vasárnap 6-22 óráig.

POGGYÁSZMEGÖRZŐ 2: mindennap hajnal 4-6 óra között
Hol található?
Az átvételi pont az “INDULÁS” szinten, “B” terminálon, a “BAG WRAP” pultban.
 
 FONTOS INFORMÁCIÓK
– Az átadásra kerülő babakocsikat egy speciális tárolózsákban adunk át. Amennyiben a babakocsi tároló zsákját elhagyja az ügyfél, magyaroktól 5.000 Ft-os, a külföldiektől 20 Euros összeget vonunk le a kaucióbol.
– A helyszínen csak az előre, a www.floraminigroup.com oldalon lefoglalt és fizetett termékeket van lehetőség átvenni.
– A foglalást és a bérleti díj kiegyenlítését legkésőbb az elutazás (vagyis átvétel) előtt 72 órával szükséges megtenni.
– A reptéri átvevőponton nincs lehetőség a bérleti díj kifizetésére, az kizárólag utalással vagy online fizetendő a www.floraminigroup.com oldalon.
40.000 Ft kauciót kérünk KÉSZPÉNZBEN a babakellékek átadásakor, mely összeg a termékek sértetlen visszaadása után visszajár.
– Amennyiben a babakocsi, vagy bérelt termék funkcionálisan sérülten vagy hiányosan kerül visszaadásra, a kauciót 48 óráig bent tartjuk, ameddig utána járunk milyen díja van a szervízelésnek, hiányzó elem pótlásának és ennek díja a kaucióból levonásra kerül, a fennmaradó összeget visszautaljuk. Amennyiben a termék nem érkezik vissza, a teljes kaució díját bent tartjuk valamint kiszámlázzuk a babakocsi piaci ára és a kaució közötti különbözetet.
– A lefoglalt babakocsi átvételéhez szükség lesz a rendeléskor e-mailben kapott rendelési azonosítóra, mely általában egy 5 jegyű szám. Ez az azonosító a rendelés fejlécében látható.
– Az átvevőpont díja 4990 Ft
 
 
VÉSZHELYZETEK:
– Amennyiben a reptéren realizálod check in-nél, hogy otthon maradt a babakocsid, tudunk segíteni. Az átadópontunkon egy kabin méretű Cybex Libelle babakocsit tartunk ezekre az esetekre. A telefonodon keresztül csinálj egy normál foglalást, fizess online a www.floraminigroup.com oldalon, a kauciót pedig hagyd készpénzben az átadóponton. Végül, a babakocsi átvételéhez mutasd fel a foglalási visszaigazoló számot, amelyet e-mailben kaptál.
 
– Amennyiben járatkésés miatt a nyitvatartási időn túl lenne szükséged átvételre vagy átadásra, kérj segítséget az indulási szinten található Excess Baggage Company bőröndfóliázótól vagy a 06203809926-os számon.
– Amennyiben elhagyod a babakocsi tároló zsákját, 5000 Ft-ot vonunk le a kaucióból.

– Amennyiben a babakocsi vagy a bérelt termék funkcionálisan sérülten vagy hiányosan kerül visszaadásra, a kauciót 48 óráig bent tartjuk, amely idő alatt utánajárunk a szervízelésnek, vagy a hiányzó elem pótlásának. Ennek a díja a kaucióból levonásra kerül, a fennmaradó összeget pedig visszautaljuk. 
Amennyiben a termék nem érkezik vissza, a teljes kaució díját bent tartjuk, és kiszámlázzuk a babakocsi piaci ára és a kaució közötti különbözetet.
– Az oldalon a termékekre kattintva, minden babakocsi működéséről található egy videó, amelyen a kinyitás, az összecsukás és az alap funkciók láthatóak


FIZETÉS & KAUCIÓ

Fizetni következő módokon tudsz:  Bankkártyával a Simplepay rendszerén keresztül valamint átutalással.

Kaució:
Minden esetben 40. 000 Ft kauciót kérünk készpénzben a babaholmi átadásakor, melyet vissza adunk, ha sértetlenül visszakaptuk a holmikat.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 
Technikai okok miatt
2023.10.07-én szombaton
a boltunk csak 14:00-ig tart nyitva!
Megértéseteket előre is köszönjük.
Várunk szerettel a Flora Mini Group-nál!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna