Minimeis

1,500Ft-tól

A babakellékeket frissen tisztított és fertőtlenített állapotban adjuk át, ebben partnerünk a Flora MiniWash babakocsi tisztító. Minimum fizetendő díj 2 napi bérletidíj.

 40.000 Ft kauciót kérünk KÉSZPÉNZBEN a babakellékek átadásakor, mely összeg a termékek sértetlen visszaadása után visszajár.

Egy speciális eszköz, amit három apuka fejlesztett ki, hogy kisgyerekes családoknak tudjanak segíteni eljutni különböző helyekre. Tudjuk, hogy a gyerekek mennyire szeretnek a szüleik nyakába ülni és pontosan ezt tartotta szem előtt ez a három apuka, amikor megtervezték ezt a terméket. Egy olyan vállon hordozó, ami biztonságos és kényelmes és olyan kilátást nyújt a gyereknek, amit kimondottan élvez, a szülőknek pedig biztosítja a szabadságot, hogy bárhova két szabad kézzel jussanak el. Biztonságos és kényelmes eszköz, ami aktív szülőknek segít.

6 hónapos kortól nagyjából 5 éves korig (maximum 18 kg-ig) ajánlott, 6-10 hó közötti gyerekeknek pedig külön támaszt nyújt, hogy még biztonságosabb legyen. Kicsire csukódik, így bárhova el tudod vinni magaddal.

#minimeis #hordozó

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 

Kedves Vásárlóink

 
Üzletünk 2024.05.21-n  technikai okok miatt 15:30-ig tart nyitva.
Megértésüket köszönjük!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna