Mifold összecsukható ülés emelő

800Ft-tól

A babakellékeket frissen tisztított és fertőtlenített állapotban adjuk át, ebben partnerünk a Flora MiniWash babakocsi tisztító. Minimum fizetendő díj 2 napi bérletidíj.

Minden esetben 40. 000 Ft kauciót kérünk készpénzben a babaholmi átadásakor, melyet vissza adunk, ha sértetlenül visszakaptuk a holmikat.

A mifold grab and go ülésmagasító a világ legkisebb hordozható ülésmagasítója. Biztonságban tudhatod vele gyermeked, hiszen optimálisan a gyerek méretéhez igazítja a biztonsági öv elhelyezkedését. 10x kisebb, mint egy hagyományos magasító, de pont ugyanannyira biztonságos.

Az ülés minden európai szabványnak és előírásnak megfelel, a világ összes országában hivatalosan elfogadott a használata. 4 éves kortól ajánlott, 18-45 kg között, illetve 100-144cm között.

Tökéletes megoldás taxizáshoz, bérléshez, a nagyi kocsijába, vagy ha hely szűkében vagyunk és 3 magasítót kellene elhelyeznünk egymás mellett.

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
 

Kedves Vásárlóink

 
Üzletünk 2024.05.21-n  technikai okok miatt 15:30-ig tart nyitva.
Megértésüket köszönjük!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna