Neno mellszívó elektromos Primo

1,000Ft-tól

Az ár pontos meghatározásához, jelöld ki a bérlési időszakot. Az ár időarányosan csökken, a rendszer automatikusan kalkulálja. 

A termék higiéniai termék, ezért minden bérlőnek javasoljuk, hogy kérje a steril, bontatlan mellszívó csomagot melynek felára 6990 Ft.  A csomag tartalma: membrán, szelep, pv cső, tölcsér. (Választható, nem kötelező. A terméket minden esteben tisztított sterilizált állapotban adjuk)

Minimum fizetendő díj 2 napi bérletidíj. A termékeket a webshopban lehetőséged van megvásárolni is, ha nem bérleni szeretnéd.

Leírás

A Neno Primo a Neno cég legújabb mellszívója. A mellszívó könnyű és praktikus, így minden helyzetben tökéletes társad lesz. Akkumulátoros működése lehetővé teszi, hogy bárhol tudjad használni, így akár egy nyaralás alkalmával is könnyedén magaddal tudod vinni. A beépített akkumulátor akár 120 perces használatot is lehetővé tesz, így nem kell attól tartanod, hogy esetlegesen lemerül. Kétféle üzemmóddal rendelkezik, melyet mindenki a saját maga igényeire tud beállítani. Memóriája lehetővé teszi, hogy az utolsó beállítást megjegyezze, így a következő bekapcsoláskor automatikusan az fog elindulni, megkönnyítve ezzel a használatot. A mellszívó tölcsér minőségi japán szilikonból készült, mely gyengéden illeszkedik a mellre, segítve ezzel a tej lefejését. A Neno Primo minden anyának tökéletes választás.

KEDVES ANYA!

A pihenés minden pillanata vagy a babával töltött idő aranyat ér. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben legnehezebb időszakban is minden édesanya valódi támogatást érezzen termékeinkben. Éppen ezért az elektromos mellszívók, aspirátorok, porlasztók, bébiörzők, thermopoharak, fogkefék és egyéb Neno termékek segítenek megkönnyíteni és kellemesebbé tenni a mindennapokat mind a szülők, mind a babák számára.

KÉT ÜZEMMÓD

A Neno Primo egy vezeték nélküli, elektromos mellszívó, mely mindig az anyák segítségét szolgálják. Segíti a tej könnyed lefejését a mellből. A Neno Primo két üzemmóddal rendelkezik, így minden anya megtalálja a számára megfelelő üzemmódot.

PRAKTIKUS

Kis méretének és súlyának köszönhetően a Neno Primo mellszívó mindig nálad lehet. Könnyen elfér akár egy női táskában, így bármikor, bárhol lefejheted a tejet.

MINŐSÉGI TÖLCSÉR

A Neno mellszívók tölcsérei kiváló minőségű, puha, japán szilikonból készülnek, amely biztosítja a legmagasabb pumpálási kényelmet. Ezenkívül a tölcsérek különböző méretekben kaphatók, hogy a számodra legmegfelelőbbet tudd használni.

HOSSZÚ MŰKÖDÉS

A Neno Primo akár négy teljes 30 perces működést kínál egyetlen töltéssel. A termék teljesen vezeték nélküli, így bárhol lefejheted a tejet, ahol korlátozott az áramforráshoz való hozzáférésed.

KÖNNYEN STERILIZÁLHATÓ

A Neno Primo sterilizálható hagyományos módszerekkel, forrásban lévő vízzel, vagy használhatunk professzionális fertőtlenítésre szánt terméket (pl. Neno Vita). A mellszívó alkatrészeinek sterilizálása speciális termékünkkel mindössze 10 percet vesz igénybe!

BIZTONSÁG

A Neno mellszívókban használt elemek (például a membrán és a szelep) hatékonyan akadályozzák meg a tej bejutását a készülék motorjába. A membrán képezi a fizikai határfelületet a pumpa és a cumisüveg között, a szelep pedig megakadályozza a tej visszaáramlását. Ennek a megoldásnak köszönhetően a tej nem kerül nemkívánatos helyekre, és könnyedén karbantarthatod, tisztíthatod a mellszívót.

INTELLIGENS MELLSZÍVÓ

A Neno Primo használata rendkívül egyszerű és könnyű. Ebben a modellben – csakúgy, mint a Neno Angelóban – hagyományos gombokat használnak. Így nem kell attól tartanod, hogy a kijelző megérintésével megváltozik a program vagy a készülék szívóereje. A Neno Primo 5 stimulációs beállítással és 9 fokozattal rendelkezik mély szivattyúzási módban. Ezenkívül a mellszívó megjegyzi az utolsó beállításokat, és a következő alkalommal ugyanabban az üzemmódban kapcsol be.

AIR SUCTION TECHNOLÓGIA

Neno tölcsér a legújabb AIR SUCTION technológiával. Tökéletesen reprezentálja a gyermek természetes szopási reflexét, és kényelmes használatot biztosít a mellbimbó számára. Az AIR SUCTION emellett hatékonyabb szivattyúzást és védelmet nyújt a tejcsatornák összenyomódása ellen. A Neno tölcsér tökéletesen alkalmazkodik a női mell érzékeny bőréhez.

KÉSZLET

A Neno Primo-val sokkal többet kapsz, mint egy mellszívó eszköz. A készlet tartalma: cumisüveg (150 ml), cumisüveg kupak, tölcsér védőkupak, és cumisüveg tartó, membrán, USB-C töltőkábel, kiegészítő szelep, valamint két zacskó élelmiszerek tárolására és fagyasztására mellszívó adapterrel.

ALKATRÉSZEK NENO MELLSZÍVÓKHOZ

A mellszívó egy olyan készülék, amely hosszú évekig szolgál majd téged. A mellszívó megfelelő működését az alkatrészek rendszeres cseréje garantálja: a membrán, a szelep és a tölcsér. Minden szükséges alkatrészt megtalálsz a Neno tartalék készletben, amely teljes mértékben kompatibilis az összes mellszívó modellel.

SZAKÉRTŐK ÁLTAL AJÁNLOTT

A Neno márkát leggyakrabban anyák, szülésznők és okleveles szoptatási tanácsadók ajánlják. Biztos lehetsz benne, hogy ezek kiváló minőségű termékek, melyek összhangban állnak a jelenlegi orvosi ismeretekkel.

NENO TERMÉKEK

A Neno márka az újszülött gondozásában hasznos termékek teljes skáláját kínálja. Üzletünkben etetési kellékeket, orvosi felszereléseket, babafigyelőket és még sok minden mást találsz. Könnyítsd meg a saját és babád mindennapjait a Neno termékeivel.

TARTOZÉKOK

A mellszívó megfelelő működését az alkatrészek rendszeres cseréje garantálja: a membrán, a szelep és a tölcsér. Minden szükséges alkatrészt megtalálsz a kényelmes Neno tartalék készletben, amely teljes mértékben kompatibilis az összes Neno mellszívó modellel.

Működési módok: L1-L5 stimulációs
Mély pumpáló mód: L1-L9
Az akkumulátor kapacitása és típusa: 3,7 V 1400 mAh Li-ion akkumulátor
Töltési idő: kb. 2 óra
Működési idő: Akár 120 perc
Töltés: 5V 1A
Töltő kábel: C típusú USB
Szivattyú méretei: 81x66x62 mm
Súly: 357 g
Doboz méretei: 206x243x95 mm
Doboz súlya: 690 g

Figyeljetek csak! Új átadóponttal bővültünk :-)
Kölcsönzői szolgáltatásunkat mostantól már úgy is igénybe vehetitek, hogy a terméket a reptérre kihelyezett átadóponton veszitek át, és utazásotok végeztével ott is adjátok le.
További információk itt!
 
Háztól-hàzig szolgáltatásunk július 31. és augusztus 21. között szabadság miatt szünetel.
A webshop-os rendelések kiszállítása GLS-el zavartalanul működik!
Augusztus 20-i nemzeti ünnep vasárnapra esik, így 
a megszokott nyitvatartási időben várunk szeretettel üzletünkben is!

Forgalmazott márkáink

Bugaboo, Stokke, Babyzen, Mountain Buggy, Phil and Teds, Cybex, Thule, Mamas and Papas, Bob, Besafe, Mutsy, GB, Nuna